Cadeaucoupon

Wilt u een ‘escape room’ cadeau doen? Dat kan! Op deze pagina kunt u cadeaucoupons bestellen voor een escape game in ESCAPEROOM Hotel Hagelhof. U kunt zowel een volledige escape game cadeau doen als een bedrag naar keuze. U hoeft enkel het formulier op deze pagina in te vullen. Wie wil er nou niet zo’n cadeau?

Voorwaarden

Ook op een cadeaucoupon is de algemene voorwaarden van ESCAPEROOM Hotel Hagelhof van toepassing, de uitgebreide versie kunt u bekijken door hier te klikken. Hieronder vatten we samen wat de voorwaarden zijn. Let wel op: de algemene voorwaarden zijn rechtsgeldig.

  1. U kunt een cadeaucoupon uitsluiten kopen en inzetten bij ESCAPEROOM Hotel Hagelhof te Aarle-Rixtel;
  2. Het bedrag van de cadeaucoupon blijft te allen tijde geldig;
  3. U kunt een cadeaucoupon niet inwisselen voor geld of consumpties. U kunt er enkel een escape game van doen.
  4. Voor het ontvangen van de cadeaucoupon betaalt u het door u gekozen bedrag, aan de hand van de factuur die u naar u wordt gemaild.
  5. De cadeaucoupon kunt u maar één keer inzetten, door de code te vermelden bij het plaatsen van een reservering via de website, e-mail en/of telefonisch.

Betalingsregeling

Zoals al kort vermeld staat bij de voorwaarden krijgt u, na het invullen van het formulier, een e-mail met een factuur. In deze factuur staat het door u gekozen bedrag. Na het betalen van dit bedrag, ontvangt u de coupon. U kunt de coupon via de mail ontvangen of u kunt deze op komen halen in ons hotel. Als u de coupon op komt halen, kunt u het bedrag in ons hotel betalen. Dit kan zowel contant als met uw pinpas.

Let op: Onze mail kan per ongeluk in uw spam of ongewenste mail terecht komen. Houdt deze boxen dus goed in de gaten! U krijgt altijd binnen twee dagen bericht van ons.

Vul onderstaand formulier in om een cadeaucoupon te bestellen:

Let op: U krijgt binnen twee dagen een bevestigingsmail, met een bijgevoegde factuur. Deze kan in uw spam of ongewenste mailbox terecht komen. Houdt dit dus in de gaten!