Praktische informatie

Voor de algemene voorwaarden van ESCAPEROOM Hotel Hagelhof, klik hier

Huisregels Hotel Hagelhof

 1. U dient 15 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig te zijn, ter voorbereiding op het spel. Bent u er niet op tijd, vervalt uw gereserveerde tijd en mag u niet meer deelnemen aan het spel.
 2. U mag geen etenswaren en/of drinkwaren meenemen.
 3. Opname-/filmapparatuur en mobiele telefoons mogen niet meegenomen worden in de kamers. Hiervoor zijn er kluisjes aanwezig waar u deze zaken veilig kunt opbergen.
 4. U mag geen vernieling aanbrengen aan decorstukken en/of attributen. Bij het vernielen van dergelijke, zijn de kosten voor uw eigen rekening.
 5. U mag niet onder invloed van alcohol of drugs meedoen aan het spel.

Gebruik van de kluisjes

 1. U krijgt gratis een kluisje toegewezen waar u persoonlijke spullen, opname-/filmapparatuur en/of mobiele telefoons veilig op kan bergen gedurende het spelen van het spel.
 2. U krijgt zelf de verantwoordelijkheid over het sluiten en het bewaren van de sleutel van de kluis.
 3. Bij het aanbrengen van vernieling en/of kwijtraken van de sleutel en/of de kluis, zijn de kosten voor uw eigen rekening.
 4. Gedurende het spelen van het spel is er te allen tijde een medewerker die toezicht houdt op de kluisjes.
 5. U bent zelfverantwoordelijk bij eventuele schade- en/of diefstal van de inhoud van de kluisjes.

Privacy

 1. Tijdens het spelen van het spel wordt u gefilmd, dit is ten behoeve van uw eigen veiligheid en om u eventueel op weg te helpen, mocht u vastlopen gedurende het spel.
 2. Wij zouden graag een groepsfoto van u maken voor onze sociale-media en ons scorebord, aan het einde van uw verblijf. Hiervoor vragen wij uw schriftelijke toestemming i.v.m. de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Het staat u vrij dit verzoek te weigeren.
 3. U mag zelf, na afloop van het spel, ook een foto van uw groep maken. Dit mag echter niet in een van de kamers.

Veiligheid

Ten behoeve van uw eigen veiligheid is in iedere ruimte een brandblusser, rookmelder en nooduitgang aanwezig. Deze zijn géén onderdeel van het spel en mogen enkel gebruikt worden in noodsituaties.

Hierover wordt u voorafgaand aan het spel geïnstrueerd.

Betalingsregeling

Bij een reservering betaalt u 30% van het bedrag in voren. Dit maakt u over a.d.h.v. de factuur die u ontvangt in de bevestigingsmail. De bevestigingsmail krijgt u binnen twee dagen, nadat u gereserveerd heeft. U heeft drie dagen de tijd om het voorschot te betalen, na het ontvangen van de mail. De overige 70% betaalt u na het spelen van het spel op de locatie. U kunt in ons hotel zowel contant als met uw pinpas betalen.

Als u gereserveerd heeft en uzelf wilt afmelden, dient u dit minimaal vijf dagen van te voren te doen om het voorschot terug te ontvangen. Als u dit te laat doet, kunt u het voorschot niet meer terugvorderen.

Reservering annuleren

U kunt u reservering zowel telefonisch als via e-mail annuleren. Om telefonisch te annuleren dient u te bellen naar: 06-11830285.

Om via de e-mail te annuleren dient u een mail te sturen naar: receptie@hagelhof.nl met als onderwerp: ‘reservering annuleren’. In de mail zet u alle gegevens van de reservering.

Om het voorschot op uw betaling terug te vorderen dient u minimaal 5 dagen voor de gereserveerde datum te annuleren.

Al het bovenstaande is een samenvatting van de Algemene Voorwaarden van ESCAPEROOM Hotel Hagelhof. De volledige Algemene Voorwaarden is rechtsgeldig en deze is te vinden door op de link te klikken, boven aan de pagina.

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven