Praktische informatie

Huisregels Hotel Hagelhof

 1. U dient 15 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig te zijn, ter voorbereiding op het spel. Bent u er niet op tijd, vervalt uw gereserveerde tijd en mag u niet meer deelnemen aan het spel.
 2. U mag geen etenswaren en/of drinkwaren meenemen.
 3. Opname-/filmapparatuur en mobiele telefoons mogen niet meegenomen worden in de kamers. Hiervoor zijn er kluisjes aanwezig waar u deze zaken veilig kunt opbergen.
 4. U mag geen vernieling aanbrengen aan decorstukken en/of attributen. Bij het vernielen van dergelijke, zijn de kosten voor uw eigen rekening.
 5. U mag niet onder invloed van alcohol of drugs meedoen aan het spel.

Gebruik van de kluisjes

 1. U krijgt gratis een kluisje toegewezen waar u persoonlijke spullen, opname-/filmapparatuur en/of mobiele telefoons veilig op kan bergen gedurende het spelen van het spel.
 2. U krijgt zelf de verantwoordelijkheid over het sluiten en het bewaren van de sleutel van de kluis.
 3. Bij het aanbrengen van vernieling en/of kwijtraken van de sleutel en/of de kluis, zijn de kosten voor uw eigen rekening.
 4. Gedurende het spelen van het spel is er te allen tijde een medewerker die toezicht houdt op de kluisjes.
 5. U bent zelfverantwoordelijk bij eventuele schade- en/of diefstal van de inhoud van de kluisjes.

Privacy

 1. Tijdens het spelen van het spel wordt u gefilmd, dit is ten behoeve van uw eigen veiligheid en om u eventueel op weg te helpen, mocht u vastlopen gedurende het spel.
 2. Wij zouden graag een groepsfoto van u maken voor onze sociale-media en ons scorebord, aan het einde van uw verblijf. Hiervoor vragen wij uw toestemming i.v.m. de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Het staat u vrij dit verzoek te weigeren.
 3. U mag zelf, na afloop van het spel, ook een foto van uw groep maken. Dit mag echter niet in een van de kamers.

Veiligheid

Ten behoeve van uw eigen veiligheid is in iedere ruimte een brandblusser, rookmelder en nooduitgang aanwezig. Deze zijn géén onderdeel van het spel en mogen enkel gebruikt worden in noodsituaties.

Hierover wordt u voorafgaand aan het spel geïnstrueerd.

Betalingsregeling

U betaalt het gehele bedrag tijdens het reserveren via iDEAL. Eventuele meerkosten kunt u betalen op de locatie met pin en/of contant.

Reservering annuleren

U kunt uw reservering annuleren via de bevestigingsmail. Hierin staat een link, waardoor u terecht komt op het platvorm waar u uw afspraak kunt annuleren.

Al het bovenstaande is een samenvatting van de Algemene Voorwaarden van ESCAPEROOM Hotel Hagelhof. De volledige Algemene Voorwaarden is rechtsgeldig en deze is te vinden door op de link te klikken, boven aan de pagina.