Love Suite

Blind date in ESCAPEROOM Hotel Hagelhof

Heb jij de ware liefde nog niet gevonden? Ga dan het avontuur aan in ESCAPEROOM Hotel Hagelhof. Wij bieden namelijk een nieuw arrangement aan, waarbij je op blind date kunt in een door ons speciaal gethematiseerde escape room.

Hoe werkt het?

Je schrijft je in door het inschrijfformulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Onze matchmakers gaan kijken of we een geschikte persoon kunnen vinden met wie jij op blind date kunt gaan in onze escape room. Als ze een match hebben, krijg je een mail met daarop een datum en tijd, wanneer de date zal plaatsvinden. In de escape room zelf, zul je voor het eerst je date ontmoeten. Daarbij dien je gelijk te ontsnappen uit de kamer, binnen een uur. Wie weet wordt het wel het uur van de waarheid?

Nadat jullie de escape-game hebben gespeeld, kunnen jullie nog rustig napraten onder het genot van een drankje, om elkaar beter te leren kennen. Is de vonk over geslagen? Of toch niet? Wie niet waagt, wie niet wint.

Arrangement

De totaalprijs voor dit arrangement bedraagt € 35,00.

Hierbij zit inbegrepen:

– Het koppelen door de matchmakers;

– Het spelen van een escape room;

– Een drankje na afloop.

Mocht het heel gezellig worden, is er de mogelijkheid nog meer te nuttigen op onze locatie, echter is dit wel tegen een meerprijs.

U hoeft pas te betalen nadat onze matchmakers een match voor u hebben. Op het moment dat u hier bericht van krijgt, krijgt een betaalverzoek of factuur.

De escape room ‘Love Suite’

Speciaal voor dit arrangement passen wij één van onze bestaande escape rooms aan. Deze wordt verbouwd tot een ‘Love Suite’. Wij kunnen helaas niets prijsgeven over de inhoud van het spel. Wel kunnen we vermelden dat dezelfde afspraken en concepten gelden als bij onze reguliere escape rooms. Zo krijg je een uur de tijd om uit de kamer te ontsnappen. U mag om hints vragen, zonder dat dit ten koste gaat van uw tijd. Mobiele telefoons e.d. zijn niet toegestaan tijdens het spelen van het spel. Voor meer informatie over de afspraken, kunt u kijken bij onze huisregels, die ook voor dit arrangement gelden.

Wanneer?

De blind dates (in de periode van Valentijnsdag 2020) vonden plaats in de week rondom Valentijnsdag. Dit was vanaf maandag 10 t/m zondag 16 februari 2020. Van maandag t/m vrijdag vonden de blind dates plaats vanaf 20.00 uur en in het weekend (zaterdag en zondag) vanaf 11:00 uur.

Het inschrijven kon tot en met woensdag 5 februari 2020.

Voorwaarden

Om mee te doen met Love Suite, moet u akkoord gaan met onze algemene voorwaarden en met de aanvullende algemene voorwaarden voor Love Suite. Deze kunt u vinden door op de linken te klikken.