Moordkamer

Let op:

Toen Hotel Hagelhof in de negentiende eeuw werd gebouwd, rustte er al een vloek op dit hotel. Telkens verdwenen er gasten, die vervolgens nooit meer teruggevonden werden. Het hotel moest sluiten. Dit probleem moest worden onderzocht. Uit dit onderzoek bleek dat de verdwijningen voortkwamen in één specifieke kamer.

Deze kamer stond niet op de plattegrond van het hotel en het was onbekend hoe gasten hierin terecht kwamen. Ook de onderzoekers wisten niet hoe ze in de kamer moesten geraken.

Op een zeker moment kwam rechercheur De Groot achter de geheime ingang van de kamer. Hij kwam ook tot een gruwelijke ontdekking. De kamer was speciaal gebouwd om de gasten in koelen bloede te vermoorden en daarna alle sporen uit te wissen. Het lukte De Groot echter niet om uit de kamer te komen. Ook hij verdween en tot op heden is hij niet meer teruggevonden.

Hotel Hagelhof werd na jaren heropend. Er kwamen gasten die dachten het mysterie van de moordkamer op te kunnen lossen, maar van hen is nooit meer iets gehoord, nadat ze de kamer hadden betreden.

Durf jij het aan om de moordkamer te betreden? Kun jij uit de moordkamer ontsnappen, voordat jij zelf het slachtoffer wordt? Kan jij het eeuwen oude mysterie oplossen?

Spelduur:                    1 uur (60 minuten)

Leeftijdsadvies:           12 +

Ongeschikt voor:        mindervaliden* en mensen met claustrofobie**

*u dient voor dit spel te kunnen traplopen.

**u dient zich voor dit spel in een kleine ruimte te kunnen begeven.