De Escaperoom

Escaperoom ‘Hotel Hagelhof’ is een escaperoom die, zoals de naam al doet vermoeden, gethematiseerd is als een hotel. In dit hotel zijn twee gethematiseerde kamers. Er is een moordkamer en een schrijverskamer. Bij beide kamers is het de bedoeling dat u, binnen een uur, ontsnapt.

In onze escape room vinden wij het belangrijk dat u een leuke tijd heeft. Een fijne ervaring staat bij ons voorop. Wij genieten ervan als onze bezoekers tevreden de deur uit lopen, al napratend over wat ze zojuist meegemaakt hebben. Wij doen ons best u een bijzondere ervaring mee te geven, door u al vanaf binnenkomst mee te nemen in de thematisering en het verhaal. Ook moet u volop het spelplezier kunnen ervaren tijdens het spelen. Dus als u tijdens het spel een bepaalde puzzel niet op kunt lossen, zullen wij u te allen tijde helpen, zonder dat dit u tijd of punten kost. Mocht u niet uit een kamer kunnen ontsnappen, dan is dat geen enkel probleem. Samen zullen we alles doorlopen en we laten u zien hoe u eruit had kunnen komen. Presteren is bij ons niet belangrijk, plezier maken met elkaar wél. Dat is waar wij voor staan.

Moeilijkheidsgraad

ESCAPEROOM Hotel Hagelhof is een escape centrum bestaande uit twee verschillende kamers, die geschikt zijn voor mensen die al vaker een escape room hebben gespeeld, maar ook voor mensen die het voor de eerste keer willen doen. Hoe moeilijk de escape rooms zijn, is lastig te zeggen. Het is natuurlijk ook per persoon verschillend wie welke puzzel moeilijk of gemakkelijk vindt. Omdat zowel ervaren als onervaren bezoekers binnen de tijd uit onze kamers kunnen komen, hebben we onze moeilijkheidsgraad als ‘gemiddeld’ betitelt. U kunt voor de zekerheid ook altijd onze reviews lezen op verschillende websites. Dit zijn recensies van bezoekers die de spellen in de kamers gespeeld hebben. Door hen wordt ook de moeilijkheid van de kamers beschreven, zonder al te veel weg te geven over de inhoud van het spel. Om reviews van eerdere bezoekers te lezen kunt u hier klikken.

Thema

Als u binnen komt in onze escape room, zal u denken dat u een hotel binnen loopt. Dit verklaart ook onze naam; ‘ESCAPEROOM Hotel Hagelhof’. Onze gehele escape room is gethematiseerd als hotel. Zo wordt u bij ons ontvangen in de lobby, waar u aan de balie kunt inchecken, alvorens u naar uw kamer wordt gebracht door ons dienstmeisje of onze piccolo. De hotelkamers (de escape rooms), hebben ieder hun eigen thematisering. Natuurlijk is dit wel gelinkt aan het thema ‘hotel’. Zo hebben we een Moordkamer en een Schrijverskamer in ons hotel, waar u een escape spel kunt spelen. Voor meer informatie over de thematisering van de kamers, klik onderaan deze pagina op de knop ‘Moordkamer’ of de knop ‘Schrijverskamer’.

Eerste keer?

Heeft u nog nooit een escape room gedaan en wilt u dit eens gaan proberen? Dan is ESCAPEROOM Hotel Hagelhof uitermate geschikt voor u. Voor aanvang van het spel krijgt u op aanvraag een uitgebreide uitleg over wat een escape room is en hoe u de spellen het beste kan spelen. Als u het wilt kunnen wij u tijdens het spelen van het spel altijd helpen door hints te geven. Ook kunt u bij ons alle informatie verkrijgen over het fenomeen ‘escape rooms’. U mag ons altijd alles vragen, telefonisch of via de e-mail. Op onze website hebben we een algemene beschrijving staan over escape rooms, die u door kunt lezen om helemaal op de hoogte te zijn. Om bij die beschrijving te komen, kunt u hier klikken.

Bekijk de omschrijvingen van de kamers: