Schrijverskamer

Let op:

In deze kamer logeerde vroeger de grootste sprookjesschrijvers van de wereld; Hans Christiaan Anderson, de gebroeders Grimm, Charles Perrault en Giambattista Basile. Ze verbleven hier om de welbekende sprookjes en verhalen te schrijven. Echter kwamen de sprookjes niet uit de kamer zoals wij ze nu kennen. Het waren gruwelijke verhalen. Als de schrijvers in deze kamer geschreven hadden, moesten ze de sprookjes herschrijven als ze weer thuiskwamen.

De schrijvers gaven aan dat de kamer dit uit zichzélf veroorzaakte. De afgrijselijke sprookjes bleven in de kamer en niemand durfde deze meer te betreden, door de spookverhalen die erover werden verteld. Dappere onderzoekers waren nieuwsgierig geworden naar het mysterie van deze specifieke kamer. Maar niemand wist het geheim te ontrafelen. De kamer werd gesloten, voor altijd…

Of toch niet? Voor hen die dapper genoeg zijn, wordt er een uitzondering gemaakt. Zij mogen de kamer betreden om zelf te ervaren wat de schrijvers ervaren hebben. Zij mogen proberen om het mysterie op te lossen. Maar doe hier niet te lang over! Voor je het weet word je meegenomen door de kamer en zul je, net als de gruwelijke sprookjes, voor altijd in de kamer blijven, achter slot en grendel.

Spelduur:                    1 uur

Leeftijdsadvies:           12 +

Ongeschikt voor:        n.v.t.